Derksen haalt uit: ''Die middenmoot is maar voor één ding bang'' Het voetbalhart van De Haan huilt: ''Man, ik mis het spelletje zo'' Swart: ''Leuk om een keertje naar SC Heerenveen te gaan'' KNVB: 'Op 29 juli gaan vier clubs om Europees ticket strijden' Høegh realistisch: ''Lijkt me dat we niet meer gaan voetballen''

Van Bergen stijgt naar top-vijf in Voetballer van het Jaar-klassement

0
Van Bergen stijgt naar top-vijf in Voetballer van het Jaar-klassement

Met zijn uitstekende optreden tegen Vitesse heeft Mitchell van Bergen zich in de top-vijf van het Voetballer van het Jaar-klassement van De Telegraaf gespeeld. De rechtsbuiten van SC Heerenveen kreeg voor zijn optreden tegen Vitesse en 8 en verzamelde tot nu toe 70 punten.

Koploper in het klassement is AZ-aanvaller Calvin Stengs met 73 punten. Op twee punten afstand volgen twee Ajacieden: Daley Blind en Hakim Ziyech (71). Op een gedeelde vierde plek staat Van Bergen samen met Sparta-middenvelder Bryan Smeets (70).

Ook Chidera Ejuke staat hoog genoteerd. Hij kwam afgelopen weekend niet in actie vanwege ziekte maar volgt Van Bergen op minieme afstand met 69,5 punten. Datzelfde geldt voor AZ-middenvelder Teun Koopmeiners.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›