Faik: ''We leven heel erg met Chris en zijn familie mee''

0
Faik: ''We leven heel erg met Chris en zijn familie mee''

Het mooiste moment van wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Vitesse (3-2) was de gelijkmaker van Mitchell van Bergen, die het feestje met het hele elftal vierde voor de dug-out. Ook aanvoerder Hicham Faik genoot van het moment.

"Het was niet iets dat we hadden afgesproken. Het was een opluchting van: eindelijk! Iedereen zat in de rust met z'n hoofd naar beneden. Het liep niet lekker en het is niet goed... Dan zie je dat we zo goed uit de kleedkamer komen, dat was gewoon een opluchting", vertelt Faik bij Omrop Fryslân.

Ook de situatie van de ernstig zieke Chris de Wagt speelde daarin een rol. Faik: "Absoluut. Hij heeft net ook nog wat woorden gezegd in de kleedkamer. We leven heel erg met hem en zijn familie mee. Zo zie je maar dat er meer is dan voetbal, zeker als je dit soort momenten meemaakt."

"Dan denk je bij jezelf dat je niet zo druk hoeft te maken om voetbal. Maar uiteindelijk gaat het leven door en voetbal is voor mij en de jongens ook bijna alles. Ik ben blij dat we uiteindelijk hebben gewonnen en ook voor hem", besluit Faik trots.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›