Jansen: ''Mitch zei al: Als ik hem maak, kom ik naar jullie toe''

1
Jansen: ''Mitch zei al: Als ik hem maak, kom ik naar jullie toe''

Misschien nog wel mooier dan de winnende goal van Jens Odgaard was de 2-2 van Mitchell van Bergen. Niet alleen de manier waarop de vleugelaanvaller scoorde, maar ook de manier waarop hij zijn goal vierde met de bank vierde maakte de nodige emoties los.

Van Bergen wilde met zijn gelijkmaker vooral de ernstig zieke Chris de Wagt een hart onder de riem steken. Omdat hij niet in de dug-out was, vloog de aanvaller trainer Johnny Jansen in de armen. "Ja, dat was mooi... Daar knokken we ook met elkaar voor en Mitch wil dat ook delen", reageert Jansen na afloop van de 2-3 overwinning bij Omrop Fryslân. "Dat is gewoon een prachtig moment."

"Dat gebaar betekent voor ons allemaal heel veel. Mitch zei van tevoren al: 'Als ik hem maak, dan kom ik naar jullie toe. Deze moeten we met elkaar delen.' Voor Mitch is het ook een heel speciaal gevoel", vervolgt Jansen, die weet dat de Brabander zich erg op z'n plek voelt bij SC Heerenveen.

"Hij komt daar (bij Vitesse, red.) vandaan en hoewel hij daar wel zijn debuut heeft gemaakt, heeft hij er ook een hele moeilijke periode gehad. Op deze manier deelt hij dat met de mensen waar hij zich heel erg thuis voelt", besluit Jansen.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Dec 2019 om 18:04
    Ontroerend