Dresevic weer zichzelf na een moeilijk begin: ''Ik weer maak grapjes''

0
Dresevic weer zichzelf na een moeilijk begin: ''Ik weer maak grapjes''

SC Heerenveen heeft dit seizoen één van de minst gepasseerde verdediging van de Eredivisie - op Ajax en AZ na. Mede verantwoordelijk daarvoor is centrale verdediger Ibrahim Dresevic. De international van Kosovo heeft inmiddels helemaal zijn draai gevonden in Heerenveen.

De verdediger woont nu zes maanden in een appartement in Heerenveen, en het leven bevalt hem erg goed in Friesland. "In het begin was het moeilijk. Het is de eerste keer dat ik alleen woon zonder familie of vrienden. Dat is natuurlijk niet gemakkelijk, maar je raakt er na een tijdje wel aan gewend. In het begin was ik verlegen, maar nu ben ik weer zoals ik altijd was. Ik maak grapjes en ben weer mijzelf. ", vertelt hij tegenover SC Heerenveen TV

Dresevic is vaste basisspeler onder trainer Johnny Jansen en hij is daar erg blij mee. De verdediger heeft ook extra taken gekregen in het team. "Ik heb ook veel meer verantwoordelijkheid gekregen. Ik moet het team coachen en iedereen proberen te helpen. Ik heb mijzelf ontwikkeld en maak een stuk minder fouten dan eerst."

Dresevic vormt samen met Sven Botman een sterk verdedigend duo. Hij is erg positief over de jonge huurling van Ajax. "Het is een hele goede speler. Hij is nog jong maar hij speelt al heel volwassen voor zijn leeftijd. Het is net alsof hij al heel veel ervaring heeft. Het is goed om met hem te spelen en dat maakt het ook makkelijker. We hebben een goede connectie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›