Floranus wint met Jong Oranje, Van der Heide speelt doelpuntrijk gelijk

0
Floranus wint met Jong Oranje, Van der Heide speelt doelpuntrijk gelijk

Sherel Floranus heeft vanavond met Jong Oranje het EK-Kwalificatie duel gewonnen van Gibraltar. Oranje beleefde een makkelijke avond en won uiteindelijk met 0-6. 

Na vijftien minuten spelen kopte PSV’er Cody Gakpo raak, vanuit buitenspelpositie, maar het doelpunt bleef staan. Het duurde even voordat de score werd verdubbeld, maar uiteindelijk deed AZ-middenvelder Dani de Wit dat met een rake kopbal. In de tweede helft liep Nederland eenvoudig uit.

Wederom maakten Gakpo en De Wit de eerste twee doelpunten. Laatstgenoemde nam ook de 0-5 voor zijn rekening en de laatste treffer kwam op naam van Daishwan Redan van Hertha BSC. Sherel Floranus begon op de bank en kwam na 82 minuten in het veld voor Deyovaisio Zeefuik en gaf direct een assist.

Joey Veerman, die ook bij de selectie van Jong Oranje zit, moest helaas geblesseerd afhaken voor dit duel. SC Heerenveen-aanvaller Arjen van der Heide kwam vanavond ook in actie met Oranje onder-19. Hij speelde een oefenduel tegen Tsjechië en speelde met 3-3 gelijk.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›