'Eredivisie-aanvoerders verzetten zich tegen besluit van KNVB' Omrop Fryslân gaat prachtige VV Heerenveen-documentaire uitzenden ''Je moet je bij hem afvragen of hij het nog voor het salaris doet'' Hanssen eerlijk: ''Was verrast toen Heerenveen Espejord haalde'' KNVB komt met nieuws: Eredivisie mogelijk vervolgd in juni en juli

''Mijn gevoel zegt dat het een gelijk opgaande wedstrijd wordt''

2
''Mijn gevoel zegt dat het een gelijk opgaande wedstrijd wordt''

SC Heerenveen neemt het dit weekend op tegen Sparta Rotterdam. Johnny Jansen, trainer van de Friezen, denkt dat de promovendus een gelijkwaardige tegenstander is.

"Mijn gevoel zegt dat het een gelijk opgaande wedstrijd wordt", zei trainer Jansen vrijdagmiddag tegenover de Leeuwarder Courant. "Sparta is een heel aardige ploeg en speelt een beetje hetzelfde als wij. Het is een ploeg die goed is in de counter. We moeten dus scherp zijn bij balverlies."
 
Jansen is tevreden over de ontwikkeling van zijn ploeg. "Het is heel gedisciplineerd en dat is een enorme kracht voor ons. Daar kunnen we gewoon heel tevreden over zijn, ook gezien het feit dat we een van de jongste ploegen van Europa hebben. In balbezit kunnen we nog een stap zetten. Maar de ontwikkeling in het elftal is goed."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Nov 2019 om 11:25
    Zou JJ wel eens op FO kijken/lezen?..JJ dan is dit mijn tip.Vertel aan Ejuke dat die zijn trucken doos wat minder moet gaan gebruiken en meer zijn teamgenoten moet aanspelen als die er beter voor staan . het word voor de tegenstander al bekend met al die bewegingen.Voor JJ zelf zet een linkspoot op links en een rechtspoot op rechts ben er bijna zeker van dat de laatste punten die we gemorst hebben daar het probleem ligt.@ Antivoetbal diezelfde uitslag zat ook in mijn hoofd waarom? omdat ik het idee krijg dat JJ thuis niet wil verliezen prima maar als er nog 15 minuten gevoetbal moet worden zet er dan geen extra verdediger in maar een extra stormram in om die 3 punten thuis te houden ook wel genoemd angsthazen voetbal.Nergens voor nodig JJ vanavond reken ik op 3 punten.Come on Boys.
  • 8 Nov 2019 om 23:12
    1-1?
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›