De Wagt langer bij SC Heerenveen: ''Zelfs in deze moeilijke periode'' Van den Berg traint tot de winterstop mee bij SC Heerenveen Kritiek en lof voor Kosovaarse gelegenheids-middenvelder Dresevic Dresevic met Kosovo in eigen huis hard onderuit tegen Engeland Geblesseerde Veerman haakt af bij Jong Oranje om te revalideren

''Kom naar het stadion want we willen weer spektakel bieden''

( 4 reacties)
''Kom naar het stadion want we willen weer spektakel bieden''

Met een tijdelijke zesde plek is SC Heerenveen in elk geval een week weer waar het thuis wil horen in de Eredivisie. Komende zondag wil het team van trainer Johnny Jansen haar positie versterken door in eigen huis FC Groningen te verslaan.

Aan de instelling van het team zal het volgens Jansen niet liggen. "Het team wil zo graag goed met elkaar samenwerken. Als je ook kijkt naar Hicham Faik of Sven Botman. Dan komt er een schot en dan gaan ze er nog even voor liggen en wordt die bal net nog even aangetikt. Dat geeft alles aan hoe bereidwillig die jongens zijn om een resultaat te halen", vertelt Jansen bij Omrop Fryslân.

Wat ook meespeelt is dat de Friezen afgelopen zaterdag in AZ een tegenstander troffen die graag het spel maken. "Maar wij kunnen goed compact verdedigen en counteren. Dat doen we goed maar tegen AZ scoren we drie keer uit een standaardsituatie. Daar zijn we ook druk mee bezig om te ontwikkelen, dus het is mooi om te zien dat we daar ook stappen maken."

"We hebben echt aandacht besteed aan het trappen van cornerballen. Er moet meer snelheid in komen, harder spelen, de loopacties voor de goal moeten écht gelopen worden. Dat pakte tegen AZ goed uit", vervolgt Jansen, die hoopt dat zijn ploeg de huidige vorm tegen FC Groningen kan voortzetten in een volgepakt Abe Lenstra Stadion. "Ja, dat hoop ik ook man."

"Kom naar het stadion want we willen weer spektakel bieden. Het zal lastig worden want FC Groningen heeft gewoon een goede en stugge ploeg. We gaan ons weer goed voorbereiden en we hopen op weer een hele mooie wedstrijd", besluit Jansen strijdvaardig.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 22 Oct 2019 om 00:55
  Wij zijn er weer bij.. en zin in..!
 • 21 Oct 2019 om 19:05
  Wat is het een heerlijkheid om naar deze man te luisteren!
 • 21 Oct 2019 om 18:45
  Een mooi vol stadion.
 • 21 Oct 2019 om 18:39
  En zo is het! Massaal achter de club!
  Heeft FO trouwens een overeenkomst gesloten met een nieuw reclamebedrijf? Quantcast? Bloedirritant!
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›