Faik waarschuwt: ''Niemand moet SC Heerenveen onderschatten''

0
Faik waarschuwt: ''Niemand moet SC Heerenveen onderschatten''

Hicham Faik heeft zaterdag met SC Heerenveen op bezoek bij AZ een fraaie overwinning uit het vuur heeft weten te slepen. De aanvoerder van de Friezen is zeer te spreken over de strijdlust van zijn elftal. 

"We hebben er met z'n allen voor gevochten", begint Faik voor de camera van FOX Sports. "Vooral in de tweede helft kwamen we weinig meer aan voetballen toe. We speelden puur op de counter. En daar ligt onze kracht. Wij kunnen er met onze voorhoedespelers heel snel uit komen. Dat is heel gevaarlijk."

De sterke serie die SC Heerenveen neerzet met drie zeges op rij, komt voor Faik niet opeens uit de lucht vallen. "Vanaf het begin van het seizoen spelen we al goed voetbal. We hebben maar één of twee wedstrijden wat minder gespeeld. Het vertrouwen is er al vanaf dag 1 en het groeit met de wedstrijd."

Faik realiseert zich dat de overwinning op AZ voor het grote publiek een verrassing is, maar heeft tegelijkertijd veel vertrouwen in zijn elftal. "Niemand moet Heerenveen onderschatten. Ik zeg niet dat we een wereldploeg hebben, maar wij kunnen het elke tegenstander lastig maken", besluit de middenvelder.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›