Van Bergen denkt AZ te kunnen halen: ''Misschien met pijnstillers''

2
Van Bergen denkt AZ te kunnen halen: ''Misschien met pijnstillers''

Mitchell van Bergen gaat er zelf vanuit dat hij zaterdag tegen AZ Alkmaar weer in de basis zal starten bij SC Heerenveen. De rechtsbuiten haalde vanwege een knieblessure het einde van de wedstrijd niet tegen PEC Zwolle, maar lijkt inmiddels voldoende hersteld.

"Het gaat prima. Ik heb m'n herstel gehad en gerevalideerd en ik ben er op zich wel goed uit gekomen. Bij sommige momenten voel ik het nog wel maar het gaat wel goed. Of de wedstrijd tegen AZ in gevaar komt? Voor mijn gevoel niet. Ik denk dat ik gewoon wel ga spelen", vertelt Van Bergen bij SC Heerenveen TV. "Misschien een doosje pijnstillers erin, maar dat gaat denk ik wel lukken."

Voor de tweede keer op rij moest Van Bergen interlands met Jong Oranje laten schieten. "Sowieso vind ik het jammer om niet bij de interlands te zijn. Maar het is zoals het is. Ik heb mijn herstel gepakt en het gaat nu weer goed", vervolgt Van Bergen, die uitkijkt naar het duel in Den Haag. "AZ heeft goede spelers en heel veel kwaliteiten op het veld. Ik denk dat het best een lastig potje kan gaan worden."

"Ze hebben sowieso goede buitenspelers met Stengs en Idrissi, het middenveld vind ik altijd wel prima spelen. Zeker ook als ze tussen de linies gaan spelen maar dat kunnen wij ons tegen bewapenen." De oud-speler van Vitesse heeft echter wel vertrouwen in een goede afloop. "Als we ons ding doen en scherp zijn, dan kunnen we een resultaat halen." 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Oct 2019 om 21:51
    Ik zou het op het ku(ns)tgras van ADO maar rustig aan doen met Mitchell. Dreyer heeft bij de beloftes bewezen een prima stand-in te kunnen zijn.
  • 18 Oct 2019 om 16:23
    Zo lang hij er maar is tegen FC Groningen ;-)
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›