Van Bergen hoopt op 'Messi-rol': ''Dat zou wel eens lekker zijn'' Van Bergen slaat Oranje onder 20 af: ''Nu wil ik dat even niet'' SC Heerenveen heeft vertrouwen in Van Hau: ''Heeft tijd nodig'' Kritiek op Odgaard: ''Anders wachten we tot die nieuwe spits komt'' ''Dat komt Odgaard soms in aanvallend opzicht wel eens te kort''

SC Heerenveen-selectie lovend over teamgenoot: ''Hele leuke jongen''

( 0 reacties)
SC Heerenveen-selectie lovend over teamgenoot: ''Hele leuke jongen''

Doan Van Hau is natuurlijk razend populair in zijn eigen Vietnam. Daar is hij basisklant bij het Vietnamese elftal. Bij SC Heerenveen moet hij echter nog laten zien hoe goed hij is, al zijn zijn teamgenoten lovend over de linksachter.

"Hele leuke jongen, hij is ook goed", zegt doelman Warner Hahn in gesprek met de Vietnamees-Nederlandse journaliste Sarah Nguyen. "Hij heeft nog wel wat moeite met Engels. Maar hij draait heel erg goed mee in de groep. We zijn blij dat hij er is."

De journaliste was aanwezig bij de training van SC Heerenveen, waar Van Hau overigens zelf niet bij was, om de Friese selectie aan de tand te voelen over hun Aziatische teamgenoot. Ook Sherel Floranus was lovend over Van Hau. "Hij is een goede speler en hij is goed opgevangen door ons in het team. Maar nu moet hij zijn kans nog krijgen en speelminuten. Dan moet hij het laten zien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›