Slot vol lof over tegenstander SC Heerenveen: ''Jansen had gelijk''

0
Slot vol lof over tegenstander SC Heerenveen: ''Jansen had gelijk''

SC Heerenveen gaat zaterdagavond op bezoek bij AZ, de nummer drie van de ranglijst. Het treffen wordt gespeeld in Den Haag. Bij AZ ontbreekt de geschorste Myron Boadu. Hij wordt tegen SC Heerenveen vervangen door Ferdy Druijf.

"Dat is heel logisch en dat gaat gebeuren", verklapt trainer Arne Slot in gesprek met AZ TV. "Ferdy gaat in plaats van Myron starten. Het is altijd vervelend als een speler geschorst is, Myron zit er heel goed in. Aan de andere kant heeft hij ook een drukke periode achter de rug en is dit voor ons een kans om hem een paar dagen rust te geven. Hopelijk is hij daarna weer fris en fruitig om te gaan spelen."

Slot is op zijn hoede voor SC Heerenveen, dat voor de interlandperiode de smaak te pakken had. "Hun trainer (Johnny Jansen, red.) zei aan het begin van het seizoen, toen ze nog niet zo veel punten hadden, al dat hij tevreden was over de manier van spelen en dat de punten zouden volgen. Dat is ook gebeurd", aldus Slot.

"En hij had gelijk, in het begin speelden ze ook al goed", vervolgt de trainer van AZ. "In de laatste wedstrijden hebben ze vaker gewonnen. Ze krijgen weinig tegengoals en zijn goed georganiseerd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›