Odgaard blij met speeltijd bij SC Heerenveen: ''Ik ben supergelukkig''

1
Odgaard blij met speeltijd bij SC Heerenveen: ''Ik ben supergelukkig''

Het aantal goals valt nog een beetje tegen maar Jens Odgaard heeft bij SC Heerenveen alles wat hij op dit moment in zijn carrière nodig heeft. De huurling van US Sassuolo is blij dat hij in de Eredivisie wél aan spelen toekomt. 

"Ik ben supergelukkig. Ik ben blij dat ik in Heerenveen ben en dat ik wedstrijden speel, het is voor mij een hele goede periode", vertelt Odgaard in gesprek met het Deense Bold.dk. In de laatste vijf duels was de 20-jarige spits drie keer trefzeker en afgelopen weekend gaf hij de assist op de winnende goal van Mitchell van Bergen.

"Ik had echt een goede voorbereiding met veel goals. In de eerste competitiewedstrijden scoorde ik niet en begonnen mensen misschien wat te twijfelen, maar het gaat nu goed qua goals en assists. Dus ik voel me erg goed", vervolgt Odgaard. "Ik was erg positief (over Heerenveen, red.), dit is voor mij een goede verandering gebleken. Ik speel alle wedstrijden en ik geef altijd honderd procent."

Bij Inter Milan en Sassuolo speelde de Deen maar weinig officiële wedstrijden. Een beloftencompetitie zoals in Nederland bestaat in Italië bijvoorbeeld niet. "Het zijn moeilijke periodes geweest, zeker de tijden dat ik op de bank zat. Maar desondanks heb ik wel veel geleerd en het niveau op de trainingen was hoog."

"Ik had graag meer gespeeld, maar dat was niet het geval. Waar het aan lag? Ik kreeg weinig uitleg (van de trainer, red.), dus ik probeerde me gewoon van m'n beste kant te laten zien. Daar ben ik mee doorgegaan en het resultaat daarvan laat zich nu zien bij Heerenveen", aldus Odgaard, die bij Sassuolo nog en contract heeft tot de zomer van 2022.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Oct 2019 om 08:37
    Hij valt nog een beetje tegen. MaarHij is ook nog erg jong.Kan nog genoeg leren.En hij werkt erg hard.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›