Update: SC Heerenveen maakt tussenstand kaartverkoop ADO-thuis bekend Halilovic legt uit: ''Ik heb hem gezegd dat ik meer moet spelen'' Veerman kritisch over vooroordelen: ''Dat slaat nergens op'' ''Prima als SC Heerenveen ergens in het linkerrijtje eindigt'' ''Heb geïnformeerd naar Botman, maar bleek financieel onhaalbaar''

VIDEO | FeanOnline focust op... Sherel Floranus

( 3 reacties)
VIDEO | FeanOnline focust op... Sherel Floranus

Mitchell van Bergen mocht als matchwinner dan verkozen zijn tot Man of the Match tegen PEC Zwolle (1-0), op basis van de statistieken was die titel naar Sherel Floranus gegaan. De rechtsback stond tegenover oud-collega Dennis Johnsen en was hem keer op keer de baas.

Floranus was op veel vlakken één van de uitblinkers in het Abe Lenstra Stadion. Zo was hij goed voor de meeste tackles (5) aan Friese zijde, samen met Ibrahim Dresevic voor de meeste intercepties (2) en maakte hij slechts één overtreding. Van de 45 passes die hij verstuurde, was 91,1% accuraat.

FeanOnline zette alle balcontacten van Floranus tegen PEC Zwolle achter elkaar in de onderstaand video.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Oct 2019 om 08:30
    Mooie compilatie. Maar onvoorstelbaar wat er met Johnsen is gebeurt als je ziet hoe nonchalant en ook slecht hij nu voetbalt. Ik vraag mij dan af of dit ook zo zou zijn als die niet naar Ajax was gegaan en bij Heerenveen was gebleven. Zelfde heb ik een beetje bij Gudmundsson. Waren grote talenten bij Heerenveen, maar zijn daarna niet echt doorgebroken. Al heeft Gudmundsson wel al meer laten zien.
  • 9 Oct 2019 om 08:23
    Floranus liet een paar goede acties zien, zowel qua bal veroveren als het afschermen en voortzetten. Aan de andere kant waren die passes van PEC ook wel dramatisch slecht zodat Floranus er telkens tussenin kon springen. Dat hielp natuurlijk ook voor hem om in de wedstrijd te groeien.
  • 9 Oct 2019 om 00:47
    Fantastisch filmpje. Mooi om te zien hoe deze jongen grote stappen maakt. Hij doet eigenlijk alles goed. Weet ook heel goed wanneer de bal gewoon over de zijlijn geramd moet worden. Wat een metamorfose.
zaterdag 22 februari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›