Veel onduidelijkheid bij Jansen: ''Eigenlijk is het een soap'' 'Eredivisie-aanvoerders verzetten zich tegen besluit van KNVB' Omrop Fryslân gaat prachtige VV Heerenveen-documentaire uitzenden ''Je moet je bij hem afvragen of hij het nog voor het salaris doet'' Hanssen eerlijk: ''Was verrast toen Heerenveen Espejord haalde''

''Fijn dat je het resultaat daarvan nu terugziet in de wedstrijd''

0
''Fijn dat je het resultaat daarvan nu terugziet in de wedstrijd''

Voor de tweede keer dit seizoen was Mitchell van Bergen afgelopen weekend trefzeker. Nadat hij eerder scoorde tegen Heracles Almelo (0-4 overwinning) was het tegen PEC Zwolle opnieuw raak en betekende het bovendien de winnende treffer.

In de tussenliggende wedstrijden had Van Bergen ook de nodige kansen, maar nu wist de 20-jarige jeugdinternational wél de rust te bewaren. "Dat gaat wanneer ik voor de goal kom nog lang niet altijd even goed, maar vandaag hield ik het hoofd gelukkig koel", vertelt Van Bergen opgelucht in het Friesch Dagblad.

"We hebben als spelers elke week één individuele training en bij mij staat dan vaak afronding op het programma. Fijn dat je het resultaat daarvan nu terugziet in de wedstrijd", vervolgt Van Bergen, die vanwege een pijnlijke spier in de knieholte van zijn linkerknie de wedstrijd niet kon uitspelen.

"Ik heb er echt last van. We moeten kijken wat het is", besluit Van Bergen, die vanwege de interlandperiode (hij meldde zich inmiddels af voor Oranje O20) nu twee weken de tijd heeft om te herstellen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›