''Hoe verder we hem van de goal kunnen houden, hoe beter dat is''

2
''Hoe verder we hem van de goal kunnen houden, hoe beter dat is''

SC Heerenveen gaat morgen tegen PEC Zwolle op jacht naar de eerste thuisoverwinning van het seizoen. Trainer Johnny Jansen zit in de Zwollenaren een geduchte tegenstander. 

"Hun kracht ligt met name in de opbouw van achteruit. Dat hebben ze in een aantal wedstrijden dit seizoen bewezen", analyseert Jansen op de officiële website van SC Heerenveen. "Ik ben benieuwd hoe ze zaterdag zullen gaan spelen. Zij kunnen verschillend voor de dag komen. Wij houden overal rekening mee, maar gaan vooral uit van eigen kracht."

Morgen komen de Friezen op het veld een oude bekende tegen. Reza Ghoochannejhad staat sinds kort onder contract in Zwolle. "Reza is een goede speler", weet Jansen. "Met hem moet je altijd rekening houden. Hij is continu in beweging, stopt altijd veel energie in wedstrijden en loert voortdurend op zijn kansen. Hoe verder we hem van de goal kunnen houden, hoe beter dat is."

Jansen schat de kansen van SC Heerenveen hoog in. "We willen winnen en dat kan ook. Ik hoop dat we ons publiek op drie punten kunnen trakteren. Dat zou super zijn."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 5 Oct 2019 om 13:19
    Hoe we gaan winnen maakt mij niet uit. Het gaat om de drie punten momenteel. We weten wel dat het spel tov vorig seizoen verbetert is, na vorige week een prima resultaat behaald te hebben, verwacht iedereen vanavond een overwinning. Mooi voetbal daarbij zou een mooie bonus zijn.
  • 5 Oct 2019 om 00:51
    Reza?! Veel energie? Hebben we het over dezelfde Reza?
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›