Goede week voor Hahn: ''Dat is altijd net even iets leuker''

2
Goede week voor Hahn: ''Dat is altijd net even iets leuker''

SC Heerenveen neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen PEC Zwolle. Doelman Warner Hahn kijkt uit naar het treffen met zijn oud-werkgever.

"We moeten gewoon lekker gaan voetballen", blikt Hahn vooruit in gesprek met SC Heerenveen TV. "Zij zijn ook een ploeg die wil voetballen, dus het wordt een hele open wedstrijd. Ik ben heel erg benieuwd", aldus Hahn, die een goede week heeft gehad na de 0-3 zege op VVV-Venlo.

"Het is natuurlijk een goede teamgeest als je wint. Dat is altijd net even iets leuker dan na de gelijke spelen die we hebben gehad", reageert de sluitpost, die een strafschop stopte tegen VVV. "Dat is sowieso fijn. Het stond op dat moment 0-2, dus als-ie erin gaat is het een hele andere wedstrijd. Dan wordt het een stuk moeilijker, maar dat was nu niet het geval."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Oct 2019 om 12:43
    Voorlopig hebben we na Ajax, PSV en AZ de minst gepasseerde verdediging. We kunnen met recht zeggen dat we nog geen punt kado hebben gehad, met wat meer mazzel en wijsheid hadden we er dusdanig veel meergehad dat we stevig in de subtoo stonden. We voetballen leuker dan in een lange reeks van jaren. En dat is wel heel prettig om te constateren. Nu nog een hoofdsponsor en vollere tribunes!
  • 4 Oct 2019 om 12:21
    Hij doet het dit jaar weer goed.Vorig jaar was hij niet goed.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›