Transferdroom bij SC Heerenveen: ''Chelsea pakt mij gewoon''

2
Transferdroom bij SC Heerenveen: ''Chelsea pakt mij gewoon''

Hamdi Akujobi is trainer Johnny Jansen enorm dankbaar voor de kans die hij heeft gekregen in de hoofdmacht van SC Heerenveen. Het 19-jarige talent maakte in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Heracles Almelo (0-4 winst) zijn debuut in de Eredivisie.

"Stiekem hoopte ik al een beetje dat ik minuten mocht maken. Ik ben erg blij dat dit al zo snel is gelukt", zegt Akujobi in gesprek met FeanFan Magazine. "Ik heb geen plan uitgestippeld voor de toekomst. Ik bekijk het van jaar tot jaar. Ik wil mij zo goed mogelijk ontwikkelen en het beste uit mezelf halen. Dat is het belangrijkste."

Waar hij zichzelf over een aantal jaren ziet? "Als ik dan toch aan een grote club moet denken, is het Chelsea. Ik weet niet waarom, maar Chelsea pakt mij gewoon, al sinds ik klein ben. In Spanje zou ik ook wel willen spelen", vervolgt de Nigeriaanse jeugdinternational.

Met SC Heerenveen mikt Akujobi op het linkerrijtje van de Eredivisie. "Als ik kijk naar dit seizoen, dan moeten we in ieder in het linkerrijtje eindigen. Met dit team moeten de play-offs haalbaar zijn", besluit hij.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Sep 2019 om 22:46
    Wat zijn we toch allemaal blij met johnny
  • 19 Sep 2019 om 16:57
    Mag van mij wel wat meer speeltijd.
woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›