Woudenberg: ''Dan kan ik wel wachten, maar waarom zou ik?''

2
Woudenberg: ''Dan kan ik wel wachten, maar waarom zou ik?''

Lucas Woudenberg verlengde onlangs zijn contract bij SC Heerenveen met drie seizoenen. De linksback hoefde niet lang na te denken om zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis te zetten.

"Ik voel me hier op m'n plek en heb het echt naar m'n zin", zegt Woudenberg bij Radio Camataru. "Dat is ook de reden dat ik een nieuw contract heb getekend. Ik zie ook nog genoeg mogelijkheden om mezelf hier te ontwikkelen. Ik speel wekelijks en de lijn hoe ik de laatste maanden bezig ben, wil ik graag doortrekken. Daarom was de keuze om bij te tekenen snel gemaakt."

Woudenberg sluit niet uit dat hij zijn contract niet gaat uitdienen. "Natuurlijk heb je ook ambities om graag nog eens een stap te maken", geeft de verdediger aan. "Maar als die stap niet komt is dat niet erg. Ik heb het hier hartstikke naar m'n zin en dat is het belangrijkste voor mij. Je ziet steeds meer dan jongens na één of twee jaar al weggaan, maar ik heb er goed over nagedacht."

"Ik kon mijn contract ook niet verlengen en bij wijze van spreken na het seizoen transfervrij vertrekken", vervolgt hij. "Maar ik heb alles afgewogen en heb het hier gewoon naar m'n zin. Dan kan ik niet bijtekenen en wachten op iets, wat misschien wel of niet komt. Maar waarom zou ik? Ik heb hier fantastisch naar m'n zin en dan hoef ik niet verder te kijken", aldus Woudenberg.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 10 Sep 2019 om 17:31
  • Quote van
   Deze quote is verwijderd.
  Witte Keniaan!
 • 10 Sep 2019 om 16:17
  Mooi om te lezen/horen dat Lucas echt blij is om voor onze club te spelen. Heeft zich echt knap herpakt!