Bruijn geniet: ''Hij brengt veel emotie mee op het veld''

0
Bruijn geniet: ''Hij brengt veel emotie mee op het veld''

Jordy Bruijn keerde afgelopen zomer terug bij SC Heerenveen, dat hem op huurbasis ervaring op liet doen bij NEC. Dat heeft goed uitgepakt, want de 23-jarige middenvelder veroverde dit seizoen een basisplaats in Friesland.

"Ik heb in de Keuken Kampioen Divisie laten zien dat ik klaar ben voor de Eredivisie", zegt Bruijn in gesprek met FeanFan Magazine. "Op voorhand was afgesproken dat ik na mijn verhuurperiode terug zou keren naar Friesland. In het half jaar heb ik regelmatig contact gehad met de club."

Onder de nieuwe trainer Johnny Jansen krijgt Bruijn veel vertrouwen. "Hij is een gepassioneerde trainer en heeft verstand van het spel. Hij brengt veel emotie mee op het veld. Hij wil zien dat je vanuit je hart speelt. Dat is een van zijn bijzondere dingen. Het is natuurlijk de bedoeling dat wij dat als team overnemen. Ik denk dat dat wel gaat lukken dit jaar", aldus de middenvelder.

Bruijn heeft vertrouwen in komend seizoen, ondanks dat belangrijke spelers als Kik Pierie, Stijn Schaars, Sam Lammers en Michel Vlap vertrokken. "De nieuwelingen zijn snel in de groep opgenomen. We moeten er als team staan e voor elkaar door het vuur gaan. Als we dat doen, gaan alle andere dingen vanzelf."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›