Jansen positief over ontwikkeling: ''We hebben weer stapjes gemaakt''

3
Jansen positief over ontwikkeling: ''We hebben weer stapjes gemaakt''

FC Twente neemt het zaterdag op tegen SC Heerenveen. Johnny Jansen, trainer van de Friezen, wil zich revancheren van de nederlaag tegen FC Emmen van vorige week.

"Ik heb het idee dat ze er goed met de tegenvaller omgaan, er is afgelopen week in ieder geval prima getraind", begint Jansen op de website van SC Heerenveen. "We willen spektakel bieden en het publiek achter ons krijgen. Op de training heb ik gezien dat we weer stapjes hebben gemaakt."

Jansen is in de eerste wedstrijden van het seizoen onder de indruk geraakt van FC Twente. "Hoe ze aan voetballen toe willen komen spreekt me wel aan", vervolgt hij. "Het is een hele leuke ploeg met een goede bezetting op de vleugels en veel beweging op het middenveld. Voorin hebben ze met Nakamura en Vuckic spelers lopen die we in de gaten moeten houden."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 24 Aug 2019 om 11:08
  Johnny is een leuke vent met een hoge gunfactor en een vlotte babbel. Maar ook hij zal prestaties moeten leveren en zal zijn team na de nederlaag bij Emmen op scherp moeten zetten. Ik ben heel erg benieuwd wat er van al die mooie woorden omgezet wordt in daden vanavond. Komt het weer niet goed dan moet er echt nog wat ervaring bij komen van de week.
 • 23 Aug 2019 om 21:49
  • Quote van 23 Aug 2019 om 21:22
   Zou urby emanuelson iets voor ons zijn?
  Zou inderdaad kunnen, is een speler met ervaring en is overbodig bij Utrecht.
 • 23 Aug 2019 om 21:22
  Zou urby emanuelson iets voor ons zijn?