VIDEO | Trefzekere Odgaard helpt Jong Denemarken aan ruime zege Botman met Oranje O20 nipt onderuit tegen Frankrijk Interlandcarrière lonkt voor Hahn: ''Hij zou op doel mogen staan'' Van den Berg terug in Heerenveen: ''We helpen graag oud-spelers'' De Jong droomt van Friese Derby: ''Mijn gevoel zit er niet vaak naast''

Bruijn: ''Hij is wel altijd heel kritisch, tevreden is hij nooit''

( 0 reacties)
Bruijn: ''Hij is wel altijd heel kritisch, tevreden is hij nooit''

Jordy Bruijn keerde deze zomer terug bij SC Heerenveen na een uitleenbeurt aan NEC. De middenvelder, die in de eerste competitiewedstrijd als linksbuiten begon, heeft direct een basisplaats bij de Friezen.

Bruijn stond in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord weer op het middenveld. "Chiddy (Ejuke, red.) en ik hebben de vrijheid om samen te bewegen van links naar het midden, of andersom", zegt hij in gesprek met Veronica Inside. "Dus het is even wennen, maar ik denk dat dat wel gaat werken."

Bruijn komt uit de jeugdopleiding van Ajax en dus houdt Sjaak Swart zijn ontwikkeling goed in de gaten. "Volgens mij is hij wel tevreden", lacht Bruijn. "We hebben regelmatig contact en hij is zeker tevreden over hoe het nu gaat en het afgelopen half jaar is gegaan. We hebben het veel over mijn ontwikkeling. Hij is wel altijd heel kritisch, dus tevreden is hij eigenlijk nooit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›