Update: SC Heerenveen maakt tussenstand kaartverkoop ADO-thuis bekend Halilovic legt uit: ''Ik heb hem gezegd dat ik meer moet spelen'' Veerman kritisch over vooroordelen: ''Dat slaat nergens op'' ''Prima als SC Heerenveen ergens in het linkerrijtje eindigt'' ''Heb geïnformeerd naar Botman, maar bleek financieel onhaalbaar''

Bruijn: ''Hij is wel altijd heel kritisch, tevreden is hij nooit''

( 0 reacties)
Bruijn: ''Hij is wel altijd heel kritisch, tevreden is hij nooit''

Jordy Bruijn keerde deze zomer terug bij SC Heerenveen na een uitleenbeurt aan NEC. De middenvelder, die in de eerste competitiewedstrijd als linksbuiten begon, heeft direct een basisplaats bij de Friezen.

Bruijn stond in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord weer op het middenveld. "Chiddy (Ejuke, red.) en ik hebben de vrijheid om samen te bewegen van links naar het midden, of andersom", zegt hij in gesprek met Veronica Inside. "Dus het is even wennen, maar ik denk dat dat wel gaat werken."

Bruijn komt uit de jeugdopleiding van Ajax en dus houdt Sjaak Swart zijn ontwikkeling goed in de gaten. "Volgens mij is hij wel tevreden", lacht Bruijn. "We hebben regelmatig contact en hij is zeker tevreden over hoe het nu gaat en het afgelopen half jaar is gegaan. We hebben het veel over mijn ontwikkeling. Hij is wel altijd heel kritisch, dus tevreden is hij eigenlijk nooit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›