Nog geen Høegh tegen Feyenoord: ''Sluit volgende week weer aan''

( 1 reacties)
Nog geen Høegh tegen Feyenoord: ''Sluit volgende week weer aan''

Voorafgaand aan het duel met Heracles Almelo vreesde iedereen wat er zou gaan gebeuren vanwege de blessure van centrumverdediger en aanvoerder Daniel Høegh. Sven Botman en Ibrahim Dresevic vulden het tegen de zwart-witten (0-4) echter prima in.

In dat opzicht is er voor Johnny Jansen ook weinig reden om zijn achterhoede aan te passen. De Deense verdediger is er tegen Feyenoord echter ook nog niet bij om in te vallen. Vrijdagmiddag keerde hij voor het eerst terug op het trainingsveld op sportpark Skoatterwâld.

"Ik ga er vanuit dat hij volgende week weer bij de groep aansluit", vertelt trainer Johnny Jansen in het Friesch Dagblad. Nieuweling Ricardo van Rhijn zit wederom bij de wedstrijdselectie en kan waar nodig in vallen. "Maar normaal gesproken gaat hij de komende weken eerst minuten maken bij de beloften."

Welke spelers er ook gaan starten tegen Feyenoord, vermoedelijk Floranus, Dresevic, Botman en Woudenberg, Jansen wil een betere opbouw van achteruit zien. "Ik wil dat we dominanter worden en langer de bal hebben. Alleen dan kunnen we een prachtige pot neerzetten."

In dat opzicht wil Jansen dat oude tijden weer gaan herleven. "We moeten zorgen dat een bezoekje aan Heerenveen onder topclubs weer als een lastige uitwedstrijd gaat gelden", besluit Jansen hoopvol.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Aug 2019 om 11:22
    Dominanter zijn en langer de bal hebben. Ik vrees ervoor met onze backs en middenveld. Denk niet dat we daar zo balvast zijn. Voorin liggen onze mogelijkheden en op het dynamische vlak van ons middenveld. Fer en Tapia zijn meer statisch en achterin centraal zijn ze zwak in ruimtes achter de rug.Heb wel zin in zondag. Hopelijk worden er vandaag en morgen nog wat flink wat kaarten verkocht en wordt ons een mooie wedstrijd geboden, waardoor er nog meer mensen besluiten te verlengen of een seizoenkaart aan te schaffen. Forza Heerenveen!
zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›