'Concurrentie voor SC Heerenveen; eerste bod op spits afgeslagen' ''Deze overwinning is top, want we hebben er spijkerhard voor gewerkt'' Kongolo trots: ''Het is een goed teken dat we veel kansen krijgen'' SC Heerenveen boekt zwaarbevochten zege bij RKC Waalwijk MATCHDAY | Ejuke en Kongolo tegen RKC Waalwijk terug in de basis

Odgaard maakt indruk in de spits: ''Ze hebben er weer eentje''

( 2 reacties)
Odgaard maakt indruk in de spits: ''Ze hebben er weer eentje''

Het is duidelijk dat SC Heerenveen de selectie voor het komende seizoen nog niet helemaal rond heeft, maar met Jens Odgaard heeft het wel weer een échte spits in huis. De 20-jarige Deen maakt indruk in de voorbereiding, zo zag ook Chris Tempelman.

De redacteur van Voetbal International was afgelopen zaterdag in Langezwaag om een sfeerverslag te maken van de duels tegen FC Volendam (1-4 verlies) en KV Mechelen (2-2). "Heerenveen presenteert zich voor de vele nieuwsgierigen fris in Langezwaag. Zonder Vlap, Kik en Sam. Dat klinkt als een Elfstedentocht zonder ijs, kou en klunen."

"Trainer Johnny Jansen zal niet warm geworden zijn van de eerste shift (tegen FC Volendam, red.), de tweede keus (eigenlijk de eerste dus) doet het beter", constateert Tempelman, die vooral Odgaard zag opvallen. "Zeker de spits maakt indruk. Ze hebben er weer eentje. Noem het rijtje spitsen maar op dat via Heerenveen de stap naar een grotere club maakte. Jens Odgaard is de volgende."

"Niet alleen vanwege zijn twee goals, maar zijn hele houding en manier van voetballen verraden een nieuwe Eredivisiesmaakmaker. 'Dat is d’n nije spits', legt een man zijn vrouw uit. De vrouw blijkt een kenner van het hedendaagse voetbal. 'Die zien we volgend jaar niet weer in Langezwaag.'"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Jul 2019 om 00:04
    Goede spits jammer dat ie niet van ons is
  • 18 Jul 2019 om 21:07
    Da,'s zeker waar. Mooie voetballende spits die techniek en mentaliteit koppelt aan rendement. D,r zijn niet zoveel die dat kunnen op deze leeftijd. Verrekte jammer dat we deze jongen niet in eigendom hebben! Daar gaan we dit seizoen zeker weten van genieten.
vrijdag 13 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›