Bruijn wil kans grijpen in de voorbereiding: ''Hopelijk is dat goed genoeg''

4
Bruijn wil kans grijpen in de voorbereiding: ''Hopelijk is dat goed genoeg''

Na een succesvolle uitleenperiode bij NEC Nijmegen keerde Jordy Bruijn zaterdag als speler van SC Heerenveen weer terug op het trainingsveld in Langezwaag. De 22-jarige middenvelder is ambitieus maar is voorzichtig met het uitspreken daarvan. 

"Of ik blij ben om terug te zijn? Zeker, ik heb een fijne vakantie gehad maar ik ben zeker blij dat ik hier weer ben om weer te beginnen", begint Bruijn tegenover SC Heerenveen TV. "Vanochtend zijn we eerst samengekomen, de kleding gepast en geluncht. Daarna gingen we het veld op met de kinderen erbij, gevolgd door een training. Het was niet superzwaar of superveel, maar wel lekker."

Ondanks dat zijn verhuurperiode bij NEC succesvol was, schreeuwt Bruijn (rechts op de foto naast Ben Rienstra) nu niet van de daken dat hij een basisplaats wil. "De belangrijkste doelstelling voor nu is om fit te worden in de voorbereiding. Persoonlijk hoop ik me gewoon te bewijzen richting de trainers. Ik wil gewoon voor m'n kans gaan deze voorbereiding. We zien wel wat dat gaat brengen."

"Of ik het gevoel heb dat dit mijn jaar moet worden? Natuurlijk, maar ik denk dat iedereen dat heeft. Dus het is niet zo dat ik nu ineens hele andere dingen ga doen. Ik probeer gewoon verder te borduren op hoe ik het seizoen ben geëindigd in Nijmegen. Hopelijk is dat goed genoeg", besluit Bruijn.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 23 Jun 2019 om 21:57
  • Quote van 23 Jun 2019 om 21:30
   Ook blij om iemand als spijkerman te hebben. Stuk ervaring en doet het altijd goee bij de clubs waar die gewerkt heeft.
  Jammer dat de tweede seizoenshelft meetelde, anders had hij een wereldprestatie geleverd door na Groningen hierheen te komen ;)
 • 23 Jun 2019 om 21:30
  Ook blij om iemand als spijkerman te hebben. Stuk ervaring en doet het altijd goee bij de clubs waar die gewerkt heeft.
 • 23 Jun 2019 om 21:22
  • Quote van 23 Jun 2019 om 20:48
   Natuurlijk in de basis!
  Ik hoop het ook. Bruijn heeft tenminste die wilskracht en energie die bij anderen nog wel eens ontbreekt.
 • 23 Jun 2019 om 20:48
  Natuurlijk in de basis!
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›