Jansen onder de indruk van Lammers: ''Dat is écht een enorme kwaliteit''

0
Jansen onder de indruk van Lammers: ''Dat is écht een enorme kwaliteit''

Johnny Jansen heeft het afgelopen seizoen bij vlagen echt genoten van het spel van Sam Lammers, die samen met Michel Vlap clubtopscorer werd van SC Heerenveen. De 22-jarige spits keert straks terug bij PSV, waar hem een zware strijd om speelminuten te wachten valt.

"Of hij nu klaar is om terug te gaan naar PSV? Dat is een lastige vraag. Hij heeft hier gewoon een goed seizoen gehad en of hij er klaar voor is? Ik denk dat hij daar zeker op de deur gaat kloppen van: 'Hé jongens, ik zit er heel dichtbij.'", begint Jansen in zijn terugblik op het seizoen bij FOX Sports. "Sam heeft hier gewoon een geweldig jaar gehad in zijn eerste volledige seizoen op Eredivisieniveau."

"Aan het einde van het jaar was het misschien even wat minder maar als je dan ziet hoe hij de tweede seizoenshelft start... Zó fris en goed. Ik heb écht van Sam genoten", vervolgt Jansen, die zag dat Lammers niet het type afmaker is maar vooral zijn eigen kansen creëert. "Als hij rond de zestien komt en vrij kan schieten, met links én rechts, dan heb je gelijk het gevoel dat-ie kan zitten. Dat is zo'n kwaliteit."

"Of ik een speler ken die zo tweebenig is als hij? Nee, die kan ik je niet zomaar iemand noemen die dat kan evenaren. Dat is écht een enorme kwaliteit van hem", besluit Jansen lovend.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›