Lammers trots en teleurgesteld: ''Hadden er meer uit kunnen halen''

0
Lammers trots en teleurgesteld: ''Hadden er meer uit kunnen halen''

Met een 1-3 nederlaag bij FC Utrecht heeft SC Heerenveen afgelopen woensdag het seizoen 2018/2019 afgesloten. Sportief gezien was het een teleurstellend seizoen waarin de Friezen vooral buiten het eigen Abe Lenstra Stadion de punten bij elkaar sprokkelde.

"Het was een goed team waar we meer uit hadden kunnen halen en hoger hadden kunnen eindigen", constateert gedeeld clubtopscorer Sam Lammers bij SC Heerenveen TV. "We hebben hele mooie wedstrijden afgewisseld met wedstrijden waarin we veel te weinig hebben laten zien."

Desondanks is de 21-jarige spits, die na de zomer normaal gesproken weer aansluit bij de eerste selectie van PSV, tevreden over zijn tijd in Friesland. "Sportief was het wel minder, maar ik heb genoten van het seizoen, de club, de mensen en ben trots dat ik hier heb mogen werken. Ik heb ervan genoten."

Ook aanvoerder Daniel Høegh kon zich vinden in de woorden van Lammers. "We hebben op momenten laten zien dat we heel goed kunnen voetballen en goede wedstrijden kunnen spelen. Maar uiteindelijk niet vaak genoeg, het algemene niveau was te laag. Dat is mijn resumé."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›