''Met 3-1 van SC Heerenveen winnen is een uitstekende uitslag''

( 0 reacties)
''Met 3-1 van SC Heerenveen winnen is een uitstekende uitslag''

SC Heerenveen verloor woensdagavond de laatste wedstrijd van het seizoen. De ploeg van trainer Johnny Jansen ging met 3-1 onderuit tegen FC Utrecht. Utrecht-trainer Dick Advocaat was zeer te spreken over die prestatie.

"Met 3-1 van SC Heerenveen winnen is een uitstekende uitslag, als je weet dat Heerenveen zijn punten eigenlijk altijd in uitwedstrijden gehaald heeft", zegt Advocaat in gesprek met FOX Sports. "Ik vind het een goede ploeg, met goede spelers. Ze hebben een goed middenveld en een goede voorhoede."

"In de eerste helft hadden ze wel een fase dat ze wat beter waren, maar in de tweede helft hebben we toch wel redelijk gedomineerd en terecht met 3-1 gewonnen", vervolgt de oefenmeester. "Want we hebben veel meer kansen gehad."

Advocaat genoot bij vlagen op de bank. "Er zaten prachtige goals bij. Dus het is ook mooi voor het publiek om op deze manier af te sluiten. We hebben straks natuurlijk de play-offs en die trek je daarmee wel naar het stadion. Dat is ook belangrijk", aldus de trainer van FC Utrecht.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›