Schaars: ''Alleen met positieve energie krijg je dingen voor elkaar''

0
Schaars: ''Alleen met positieve energie krijg je dingen voor elkaar''

Stijn Schaars heeft zondag bij zijn afscheid een oproep gedaan om meer positivisme rond de club te realiseren. Volgens de routinier wordt er teveel gekeken naar negatieve dingen. "Ze mogen hier weleens wat trotser zijn", stelt Schaars in gesprek met de Leeuwarder Courant.

"Heerenveen heeft een fantastisch tenue, een mooi stadion en veel potentie. Ik vind de tendens bij en rond de club weleens te negatief. Natuurlijk moet er het nodige gebeuren. Denk aan de jeugdaccommodatie, die moet worden verbeterd. Maar je krijgt dingen alleen met positieve energie voor elkaar, niet door alleen maar te zeggen wat niet goed is."

Helaas voor Schaars kon hij zondag niet in actie komen vanwege een blessure, maar kon hij zich daardoor wel bij vrienden en familie voegen in een speciaal afgehuurde skybox. "We hebben er maar het beste van gemaakt. Vanochtend zei mijn zoon Justin: 'Ik vind het helemaal niet leuk dat je vandaag niet kunt spelen en dat je sowieso helemaal niet meer gaat voetballen. Dan kan ik niet meer komen kijken.'"

"De kinderen hebben de laatste jaren intensief beleefd. Ze zagen soms grote spelers van dichtbij. Ze hebben ervan genoten", besluit Schaars, die zijn vrouw Lonneke en zoons Milan (10), Justin (8), Vince (5) en Bowie (3) op het veld had meegenomen voor het afscheid.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›