''We staan weer niet te dekken en verliezen te makkelijk duels''

( 1 reacties)
''We staan weer niet te dekken en verliezen te makkelijk duels''

Michel Vlap was na afloop van het late gelijkspel tegen VVV-Venlo behoorlijk ontgoocheld. Twee keer zette de Fries SC Heerenveen op voorsprong, maar net zo vaak werd een zeker lijkende overwinning weer uit handen gegeven.

"Het is eigenlijk weer hetzelfde verhaal. Je bent weer beter, creëert kansen en scoort er twee. Maar je krijgt er ook weer twee tegen," verzucht Vlap tegenover SC Heerenveen TV. "We zijn gewoon niet meedogenloos genoeg voor onze goal. We staan weer niet te dekken, verliezen duels. Het is te makkelijk. Je weet dat ze fysiek sterk zijn maar je daar moet je tegen wapenen."

"Als je de hele wedstrijd domineert en twee keer scoort, dan moet dat genoeg zijn", vervolgt Vlap, die ondertussen ook de positieve kant van het verhaal probeert te belichten. "Het is mooi dat we nu goed voetbal laten zien en dat de mensen ook iets hebben van: er wordt goed gevoetbald. Alleen dan moet je wel de drie punten pakken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Apr 2019 om 14:44
    Nu nog wat minder lange ballen. Want in de lange ballen zit veel verlies. Meer box to box. En inderdaad beter dekken bij de goal. De 2de was echt weer een ik stond en keek erna goal. Daar zal ook nog meer aan gewerkt moeten worden. De mouwen omhoog verdikkeme!! Dan maar een gele kaart.
zaterdag 31 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›