Vertrouwen bij Jansen na gelijkspel: ''Hier kun je zeker verder mee''

( 1 reacties)
Vertrouwen bij Jansen na gelijkspel: ''Hier kun je zeker verder mee''

SC Heerenveen speelde zondag met 1-1 gelijk in de derby van het noorden tegen FC Groningen. Johnny Jansen, trainer van SC Heerenveen is deels tevreden over het optreden van zijn ploeg.

"Ik ben erg tevreden met wat het elftal heeft laten zien. We hebben gestreden en geknokt", begint Jansen tegenover Omrop Fryslan. "In de eerste helft hebben we heel aardig gevoetbald. Soms wat opportuun, maar soms ook echt goed voetbal. Daar heb ik zeker de eerste helft van genoten."

In de tweede helft had Heerenveen het lastiger. "Je ziet gewoon dat zij het over gaan nemen. Ze gaan wisselen. Ze brengen heel snel de lange bal. En wij waren toch een beetje onder de indruk, blijkbaar. Uiteindelijk probeer je dat te organiseren."

Jansen heeft genoeg goede dingen gezien zondag. "Hier kun je zeker verder mee. We hadden hem willen winnen, misschien wel moeten winnen. Maar uiteindelijk kijken we met een goed gevoel terug."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Apr 2019 om 08:31
    Soms ook echt goed voetbal. Wel heel soms, maar oke. Nu nog de mannen leren dat ze de bal naar elkaar moeten schieten/brengen. Dat ze ook via de grond elkaar met een bal kunnen bereiken. En.... dat je soms ook best wel naar voren mag ipv een tikje breed. Misschien kun je ze ook nog leren dat ze wat meer met de tegenstander meelopen in standaardsituaties. Volgens mij moet het dan wel lukken. Ik heb me kapot geergerd gister, weer zo’n ik stond erbij en keek ernaar wedstrijd. Hier en daar een leuke actie maar verder .... 2 x niks!
zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›