''Ik weet dat ze daar tegen Excelsior een antwoord op zullen hebben''

( 0 reacties)
''Ik weet dat ze daar tegen Excelsior een antwoord op zullen hebben''

Ook vier dagen na het echec tegen De Graafschap (0-3) is het chagrijn nog altijd aanwezig bij trainer Jan Olde Riekerink. Voor de niet-internationals was er woensdag een oefenwedstrijd tegen Vitesse (1-1) om te laten zien dat het ook anders kon.

"Het belangrijkste compliment dat ik de ploeg de afgelopen week gaf, was dat ze als team individuele spelers beter lieten spelen", vertelt Olde Riekerink in gesprek met het Friesch Dagblad. De 55-jarige oefenmeester doelde daarmee op de beslissende acties en goals van Sam Lammers en Michel Vlap.

"Op een gegeven moment is wellicht het idee ontstaan dat individuele spelers dan ook wel alleen een wedstrijd kunnen winnen zonder team. Dat stelt me teleur. Maar ik weet ook dat ze daar volgende week tegen Excelsior wel een antwoord op zullen hebben", vervolgt Olde Riekerink strijdvaardig.

Tegen Vitesse zag JOR enkele spelers - waaronder Rodney Kongolo - een prima partij spelen. "Het zag er goed uit. En dat is knap, want ze spelen vrijwel nooit samen", besluit Olde Riekerink.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›