Lammers getipt over toekomst: ''Waarom niet bij Heerenveen?''

2
Lammers getipt over toekomst: ''Waarom niet bij Heerenveen?''

Sam Lammers ontwikkelt zich dit seizoen ijzersterk in het shirt van SC Heerenveen. Jeroen Elshoff, commentator van de NOS, hoopt dat de aanvaller komend seizoen een kans krijgt PSV.

"Als Luuk de Jong weg gaat zou ik het wel willen zien. Ik was eigenlijk wel een beetje huiverig toen hij naar Heerenveen ging. Ik was niet overtuigd. Wat belangrijk is bij een speler is dat hij stappen maakt en je ziet dat Lammers best wel reuzenstappen gemaakt heeft", begint Elshoff in gesprek met FC Groundhop. "Hij viel me tijdens Heerenveen - PSV wel tegen, je wit het tegen een kampioenskandidaat ook zien."
 
Volgens Elshoff is Lammers wel een ander type dan De Jong. "Volgens mij valt er in de lucht voor hem nog heel veel te winnen. Stel dat hij er achttien maakt bij Heerenveen dan zou ik toch teruggaan naar PSV, maar dan moet hij wel aan spelen toekomen. Als Luuk de Jong daar blijft en hij krijgt geen minuten dan moet hij nog een jaar verhuurd worden want dat is wel erg goed voor zijn ontwikkeling."
 
Elshoff zou nog een seizoen bij SC Heerenveen toejuichen. "Bij Heerenveen weet je wel dat je veel aanvoer krijgt. Maar waarom niet bij Heerenveen? Je weet dat het aanvallend voetbal is en dat je heel veel in het spel betrokken wordt."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Mar 2019 om 13:44
    Of het misplaatst is , vindt eigelijk van wel! Hij heeft het al erg genoeg?
  • 20 Mar 2019 om 10:45
    Hij doet het op zich aardig, maar ik zie liever niet weer een gehuurde speler in de spits volgend seizoen.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›