''We hebben ook weer gezien wat SC Heerenveen ní­ét kan''

( 2 reacties)
''We hebben ook weer gezien wat SC Heerenveen ní­ét kan''

SC Heerenveen verloor zaterdagavond met 0-3 van De Graafschap. Na de interlandbreak wacht er opnieuw een duel met een laagvlieger in de Eredivisie.

Over twee weken wacht namelijk een thuiswedstrijd tegen Excelsior, de vijftien van Nederland. Eerder dit seizoen speelde SC Heerenveen met 3-3 gelijk in Rotterdam, na een 3-0 achterstand. "Ik weet nog hoe wij tegen hen gevoetbald hebben", zegt Excelsior-trainer Adrie Poldervaart.

"Ik weet wat Heerenveen kan, maar tegen De Graafschap hebben we ook weer gezien wat Heerenveen ní­ét kan", aldus Poldervaart in gesprek met het Algemeen Dagblad. Excelsior verloor afgelopen weekend met 0-2 van PEC Zwolle en moet nu vrezen voor degradatie. De Rotterdammers wisten al 385 minuten niet te scoren.

Poldervaart maakt zich echter geen zorgen. "Soms moet je proberen ergens geen verklaring voor te zoeken", meent de oefenmeester. "Voor de winterstop was het probleem dat we de goals te makkelijk weggaven. Dat is nu niet meer zo en nu moet ik me opeens druk gaan maken om het scoren. We doen er genoeg voor op trainingen. De ballen vallen nu alleen niet. Het komt vanzelf weer, denk ik."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 18 Mar 2019 om 13:47
  • Quote van 18 Mar 2019 om 12:56
   "Wisten al 385 minuten niet te scoren" Brace yourselves...
  SC Heerenveen to the rescue
 • 18 Mar 2019 om 12:56
  "Wisten al 385 minuten niet te scoren" Brace yourselves...
zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›