Jansen is 'leeg': ''Het was een beetje slaapvoetbal'' Concrete interesse voor Ejuke: ''Ik blijf sowieso tot de zomer'' AZ in Abe Lenstra Stadion te sterk voor SC Heerenveen MATCHDAY | SC Heerenveen treedt weer met Odgaard aan tegen AZ Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen''

De Jong geniet: ''Dan voelt het lekker als je hier met 3-0 wint''

( 1 reacties)
De Jong geniet: ''Dan voelt het lekker als je hier met 3-0 wint''

SC Heerenveen verloor afgelopen weekend kansloos tegen De Graafschap en dat betekende dat Henk de Jong drie punten meenam uit het Abe Lenstra Stadion. 

''Ik ben ben trainer bij Heerenveen geweest en heb er gevoetbald. Ik kan heel goed met deze mensen opschieten. Er zaten allemaal vrienden van me op de tribune. Dan voelt het lekker als je hier met 3-0 wint'', vertelt de trainer van de Superboeren in de Leeuwarder Courant

De Jong kon de overwinning goed gebruiken, want het gat met nummer achttien NAC Breda is na de overwinning in Friesland opgelopen tot acht punten. De oefenmeester wil nog niet zeggen dat zijn ploeg sowieso in de eredivisie blijft. ''We moeten het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. We gaan gewoon door. Als dat ons lukt, dan word ik hartstikke gek."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Mar 2019 om 14:48
    Ah, dat waren waarschijnlijk de mensen uit de skybox die het nodig vonden bier te gooien. Naast het voetbal heb ik me daar aan vreselijk aan gestoord. Dat die jongens het stadion niet moesten verlaten verbaast me nog het meest.