'Spannende fase' voor SC Heerenveen: ''Drie serieuze kandidaten'' Dreyer keek raar op: ''Ik weet nu dat het 'different' betekent'' Roozemond krabbelt terug: ''Misschien moeten we er van afwijken'' Botman door Eredivisie opgenomen in Elftal van de Maand Dreyer: ''Dan ga ik mijn situatie bespreken met de beide clubs''

''Verdiend gewonnen, maar dat kwam vooral omdat wij zo slecht waren''

( 0 reacties)
''Verdiend gewonnen, maar dat kwam vooral omdat wij zo slecht waren''

SC Heerenveen verloor zaterdag met 0-3 van De Graafschap. Sam Lammers, spits van de Friezen weet niet waardoor de ploeg zo zwak voor de dag kwam in eigen stadion.

"Het ging al vrij snel mis. Na een paar minuten krijg je al een doelpunt tegen en dan loop je al vrij snel achter de feiten aan. Dan probeer je het goed te maken in de eerste helft maar we hebben te weinig kansen gekregen. En de tweede helft was nog slechter dan de eerste", begint Lammers tegenover SC Heerenveen TV.
 
Volgens Lammers was De Graafschap 'net was scherper en feller'. "Wij waren misschien te nonchalant. Net wat minder  agressief en dan krijg je dit. Het is aan onszelf te danken. Ze hebben verdiend gewonnen, maar dat kwam vooral omdat wij heel slecht waren."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›