Johnsen: ''Als ik dat nog kan verbeteren, is het helemaal goed''

( 3 reacties)
Johnsen: ''Als ik dat nog kan verbeteren, is het helemaal goed''

Dennis Johnsen heeft een erg goed gevoel overgehouden aan de 3-2 zege op bezoek bij ADO Den Haag. De Noorse vleugelspits merkt dat de zelfverzekerdheid binnen het team met elke overwinning toeneemt. 

"We hebben goed gespeeld en zijn blij dat we de punten uit Den Haag hebben meegenomen", vertelt Johnsen in gesprek met SC Heerenveen TV. "Wij zijn echt als een team aan het presteren en dat is heel erg belangrijk. Ik heb het gevoel dat de chemie binnen het team ook steeds beter wordt. Dat komt omdat we nu meer zelfvertrouwen hebben na het pakken van de punten die we verdienen."

Ook op persoonlijk vlak durft Johnsen te spreken van een stijgende lijn. "Het gaat goed. Ik had wel al wat goals kunnen maken, maar buiten dat gaat het prima", lacht de Noor. "Ik wil graag belangrijk zijn met doelpunten en assists. Dat is essentieel voor een buitenspeler. Als ik dat nog kan verbeteren, dan is het helemaal goed." 

Zaterdag neemt SC Heerenveen het in eigen huis op tegen De Graafschap. "Ik verwacht dat wij het spel moeten maken", blikt Johnsen vooruit. "Zij zullen de bal waarschijnlijk niet vaak hebben. Wij moeten ervoor zorgen dat we de controle behouden en de stijgende lijn ook tegen De Graafschap doorzetten."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Mar 2019 om 13:28
    Ik hoop toch niet dat ze er te makkelijk over gaan denken... Het moet nog wel! Vol gas!
  • 16 Mar 2019 om 11:48
    Nu Johnson speelt is het einde verhaal voor Mihalovic. Dure misser helaas. De club doet er goed aan om hem te verkopen en haar verlies te pakken. Johnson straks voor 9 ton overnemen en dan pak je het verlies van nemanja wel weer terug.
  • 16 Mar 2019 om 10:53
    Zou mooi zijn voor hem als het vanavond een swingende partij zou worden met hem in de hoofdrol.