Olde Riekerink: ''Je staat waar je staat en dat is te laag''

( 2 reacties)
Olde Riekerink: ''Je staat waar je staat en dat is te laag''

Jan Olde Riekerink heeft niet lang stilgestaan bij het gelijke spel van SC Heerenveen tegen koploper PSV. De oefenmeester van de Friezen richtte zijn vizier meteen op de wedstrijd van vanavond tegen Fortuna Sittard.

"Na de wedstrijd zijn we eigenlijk alleen bezig geweest met Fortuna", zo begint Olde Riekerink tegenover Omrop Fryslan. "Veel dingen van de wedstrijd tegen PSV kunnen we natuurlijk meenemen, maar dat gaat dan voornamelijk over het spel. We hebben met ons hart gespeeld, de juiste momenten gekozen om druk te zetten en ook in balbezit het vertrouwen gehad om het een en ander te proberen."

SC Heerenveen moet drie punten pakken in Limburg om te stijgen op de ranglijst. "Ik heb nu wel het idee dat we een ploeg hebben die de goede punten weet te benutten en de minder goede punten probeert te herstellen," vervolgt Olde Riekerink. "Je gaat me nu vast dingen vragen over het 'degradatiespook', maar iedereen wil daar weg. Ik gebruik wel eens het argument dat het heel dicht bij elkaar staat, maar dat maakt uiteindelijk vrij weinig uit. Je staat waar je staat en dat is te laag."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Feb 2019 om 19:33
    Onnavolgbaar
  • 23 Feb 2019 om 16:39
    Beter laat dan nooit zal ik maar zeggen over het met je hart spelen? Dat moet namelijk altijd zo zijn.