Lammers maakt geen indruk tegen PSV: ''Daar baal ik van, zonde''

( 5 reacties)
Lammers maakt geen indruk tegen PSV: ''Daar baal ik van, zonde''

PSV-huurling Sam Lammers steelt regelmatig de show bij SC Heerenveen. De spits is door de Eindhovenaren voor zijn ontwikkeling uitgeleend aan de Friezen, die zaterdagavond met 2-2 gelijkspeelden tegen zijn eigenlijke werkgever.

Lammers, die dit seizoen veel indruk maakt, kon uitgerekend tegen PSV niet zijn stempel op de wedstrijd drukken. "Aan de bal vond ik mezelf niet goed", reflecteerde hij na afloop op zichzelf bij Voetbalzone. "Dat is slecht, daar baal ik van. Zonde."

Lang lag hij met zijn team op koers om tegen de koploper er met de winst vandoor te gaan. In de eerste helft stonden ze al met 2-0 voor en leek er geen vuiltje aan de lucht. "Tot en met de laatste minuut sta je gewoon voor, dus dan lijk je die wedstrijd te gaan winnen. Je weet dat PSV tot de laatste minuut altijd gevaarlijk blijft, dus daar waren we scherp op, maar dan valt hij net goed", zei hij balend. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 18 Feb 2019 om 23:55
  • Quote van 18 Feb 2019 om 22:16
   Deze jongen gaat het niet reden. Te matig, snel een ander zoeken
  Te matig? Die jongen kan hartstikke goed voetballen. Misschien wel beste voetballer in de selectie. Het moet veel constanter worden.. hij is nog erg jong dus logisch dat niet elke wedstrijd helemaal goed gaat. Die jongen komt er echt wel.
 • 18 Feb 2019 om 22:16
  Deze jongen gaat het niet reden. Te matig, snel een ander zoeken
 • 18 Feb 2019 om 19:01
  • Quote van 18 Feb 2019 om 18:35
   Lammers amper gezien de laatste 2 wedstrijden..
  Deze wedstrijd viel helemaal op. Hij had gewisseld moeten worden voor Pelle want onwillekeurig zit het toch in zijn hoofd dat het zijn club is, zo'n type lijkt het me.
 • 18 Feb 2019 om 18:35
  Lammers amper gezien de laatste 2 wedstrijden..
 • 18 Feb 2019 om 17:40
  Ik vond het een “ ik stond erbij en ik keek erna” goal. Maar goet, kop erfoar en knalle!