Rienstra trots, ondanks late gelijkmaker: ''Dit was een goede pot''

( 0 reacties)
Rienstra trots, ondanks late gelijkmaker: ''Dit was een goede pot''

SC Heerenveen verloor gisteren in de slotminuut van de blessuretijd twee kostbare punten tegen koploper PSV. Ben Rienstra baalde, maar was na afloop vooral positief.

In de laatste secondes twee punten verliezen doet pijn. ''Maar uiteindelijk mag je best trots en tevreden zijn over de prestatie. Misschien was het zelfs wel de beste wedstrijd van het seizoen. Zeker gezien het feit dat PSV een toptegenstander is. Als je zo doorgaat als team, ga je de komende tijd ook echt punten pakken'', vertelt hij vol vertrouwen aan de Leeuwarder Courant

De middenvelder voelde dat er iets te halen was tegen de Eindhovenaren. ''We zaten er vanaf het begin goed in en het publiek voelde wat onze intentie was. Win je, dan is het een kantelmoment in dit seizoen. Ik vind dat we het, ondanks die late gelijkmaker, toch ook nu zo moeten beschouwen."

"Natuurlijk zijn we terneergeslagen en is dit een enorme domper, maar iedereen beseft wel dat dit gewoon een goede pot was. Dat mogen we niet vergeten. Iedereen is tot het gaatje gegaan", aldus Rienstra tot besluit.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!