''Moeten ervoor waken dat we SC Heerenveen niet onderschatten''

( 0 reacties)
''Moeten ervoor waken dat we SC Heerenveen niet onderschatten''

SC Heerenveen krijgt zaterdagavond PEC Zwolle op bezoek in het Abe Lenstra Stadion. De bezoekers uit Zwolle zijn bezig aan een prima reeks, maar Thomas Lam verwacht een zware wedstrijd in Friesland.

"SC Heerenveen is uit altijd lastig", zegt de Finse verdediger tegenover PEC Zwolle TV. "Ze hebben een goed elftal, alleen loopt het ook niet elke week bij hen. Vorige week hebben ze in de laatste minuut een punt gepakt, waardoor ze wat meer vertrouwen hebben."

"Ze spelen thuis in een vol stadion met het publiek dat achter hen staat", vervolgt Lam. "Dus ik denk dat het een hele zware wedstrijd wordt voor ons. Maar ik zie wel mogelijkheden, want als wij ons eigen spel spelen kunnen we hen pijn doen op de zwakke plekken."

Bij PEC Zwolle is het gevoel uitstekend na drie zeges op rij. "Maar we moeten er wel voor waken dat we SC Heerenveen niet onderschatten", waarschuwt Lam. "Het is gewoon een goede ploeg, met individueel goede spelers. We kunnen onze borst natmaken, alleen als we spelen zoals we de afgelopen drie wedstrijden gespeeld hebben, dan kunnen we daar een goed resultaat halen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›