Hornkamp: ''Het lukte niet om op mijn benen te staan''

( 2 reacties)
Hornkamp: ''Het lukte niet om op mijn benen te staan''

SC Heerenveen neemt het komende zaterdag in eigen huis op tegen PEC Zwolle. Jizz Hornkamp, die tegen Vitesse geblesseerd uitviel, kan weer starten.

De talentvolle spits werd tegen Vitesse als rechtsback gebruikt. "Er zijn natuurlijk dingen die ik kan verbeteren, maar ik vond het niet onaardig gaan", blikt Hornkamp terug tegenover SC Heerenveen TV. Als het aan hem ligt, start hij zaterdag weer. "Ik hoop het wel."

Hornkamp kwam vorige week lelijk in botsing. "Ik voelde me meer duizelig, dan dat ik last van mijn hoofd had", vertelt hij. "Daarna wilde ik opstaan, alleen het lukte niet om op mijn benen te staan. Dat was de reden dat ik bleef liggen en ik wist niet dat ik ook bloedde."

De rechtsback wilde zelf graag verder spelen. "Maar het was verstandiger voor mij om eruit te gaan. Ik voel me nu wel goed. Ik heb niet zoveel last van m'n hoofd, het was meer dat ik last van mijn been had. Maar het voelt nu wel goed", aldus Hornkamp, die uitkijkt naar het thuisduel met PEC Zwolle. "We gaan volle bak erop en als wij voetballend gewoon ons ding doen, dan moet het lukken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Feb 2019 om 11:22
    Offtopic: voor de liefhebbers, zondag pierie bij de tafel van kees.
  • 8 Feb 2019 om 11:02
    De technische staf had hem er meteen uit moeten halen. Vond het toen vreemd dat ie er gewoon weer ingestuurd werd na z'on botsing.


zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›