''Al speel ik met een gescheurde kruisband, hier wil ik voetballen''

( 1 reacties)
''Al speel ik met een gescheurde kruisband, hier wil ik voetballen''

Stijn Schaars keerde afgelopen weekend terug op de Nederlandse velden na een dubbele beenbreuk. Hij kon niet te hele wedstrijd spelen, maar in de minuten die hij op het veld stond genoot hij met volle teugen. 

De middenvelder moest acht maanden revalideren en dat was geen leuke periode voor de middenvelder. Zondagmiddag werd zijn inspanning en geduld beloond. Hij mocht meteen in de basis beginnen en hij zag zijn ploeggenoten ook nog eens met 4-4 van het veld afgaan tegen topclub Ajax.

Schaars vertelde tegenover het Algemeen Dagblad dat hij genoot en dat gebeurde zelfs al voor de wedstrijd. ''Kijk, natuurlijk weet je dat Ajax-uit een heel lastige wedstrijd is, maar als je die Arena binnenloopt en je ziet dat veld... Er zat nog niemand in het stadion. Maar toen kreeg ik al zo'n gevoel van: al speel ik met een gescheurde kruisband, hier wil ik voetballen. Dit is voetbal, man! Heerlijk.'' 

De routinier kon het duel fysiek aan. "Maar over mijn eigen spel was ik niet tevreden, hoor", bekende hij. "Dat is iets wat altijd beter kan. Maar waar het nu om gaat: ik heb een uur gespeeld en ben daar fysiek goed doorheen gekomen. Kan het beter? Ja, zeker. Persoonlijk moet ik nog stapjes maken. Maar als ploeg hebben we een goed resultaat behaald. Dat is goed voor het vertrouwen. We kunnen weer ergens naartoe werken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Jan 2019 om 08:06
    Nog jaartje erbij doen bij ons Stijn. Wees welkom..!
zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›