Van Bergen vol zelfvertrouwen: ''Dat zou betekenen dat ik er lekker in zit''

( 0 reacties)
Van Bergen vol zelfvertrouwen: ''Dat zou betekenen dat ik er lekker in zit''

Mitchell van Bergen heeft een goed gevoel overgehouden aan het trainingskamp in het Spaanse La Manga. De SC Heerenveen-aanvaller verheugt zich op de tweede seizoenshelft.

"Ik heb alleen maar goede dingen gezien. We hebben het leuk gehad en zijn allemaal weer fit geworden", vertelt Van Bergen tegenover SC Heerenveen TV. "Dat nemen we meer richting zondag. Dan zullen we zien wat het gaat brengen."

Zondag gaat SC Heerenveen op bezoek bij Ajax. "Ajax-uit is altijd lastig", erkent Van Bergen. "Ze hebben veel kwaliteit, maar dat hebben wij ook. Ik verwacht daarom een wedstrijd van een hoog niveau." Wat hij van Ajax verwacht? "Ze hebben veel zelfvertrouwen, denk ik. Op elke positie hebben ze enorm veel kwaliteit. Als team staan ze ook goed."

Toch moet SC Heerenveen in de Johan Cruijff ArenA proberen voor een stunt te zorgen. "In principe gaan we het op dezelfde manier proberen als in andere wedstrijden. Misschien gaan we iets verdedigender spelen, maar dat doen we met dezelfde inspanning als anders", vertelt Van Bergen, die aan het einde van het vorige kalenderjaar telkens meer in vorm kwam. "Ik heb voor de winterstop mijn eerste goals voor SC Heerenveen gemaakt. Het waren mooie doelpunten, dus dat zou betekenen dat ik er lekker in zit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›