''De score is niet belangrijk, maar deze wedstrijd hadden we moeten winnen''

( 0 reacties)
''De score is niet belangrijk, maar deze wedstrijd hadden we moeten winnen''

SC Heerenveen speelde gisteren de oefenwedstrijd tegen Ingolstadt en die werd verloren met 3-4. Middenvelders Stijn Schaars en Michel Vlap zagen niet alleen maar slechte dingen bij de ploeg.

De aanvoerder mocht eindelijk weer spelen na een zware blessure en hij was tevreden over de wedstrijd, maar de uitslag was natuurlijk niet goed genoeg tegen de nummer laatst uit de 2. Bundesliga.

"We deden soms best leuke dingen, maar maakten te vaak fouten. Daardoor kregen we ook nu veel te makkelijk doelpunten tegen. De ondergrens moet omhoog. Je moet altijd weten wat je aan het doen bent. Het zit vaak in kleine dingen", vertelde hij tegenover de Leeuwarder Courant.

Michel Vlap baalde gisteren ook van de nederlaag, maar daar moet volgens hem niet de nadruk op liggen. "De score is uiteindelijk niet zo belangrijk, maar deze wedstrijd hadden we gezien het spelbeeld gewoon moeten winnen. Zeker na de eerste helft waren we beter."

De middenvelder wist gisteren weer twee doelpunten te maken en daarmee zet hij de goede vorm van voor de winterstop door. "Ik ben wel blij met mijn goals. Ik sta dit seizoen vaak op de goede plek. Dat geeft een prima gevoel."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›