''Ze beschikken over goede spelers, maar het komt er niet elke keer uit''

0
''Ze beschikken over goede spelers, maar het komt er niet elke keer uit''

SC Heerenveen neemt het dit weekend op tegen NAC Breda en voor Anthony Lurling is dat een speciale wedstrijd. Hij speelde voor beide ploegen twee periodes. 

De oud-aanvaller is zaterdagavond in het stadion als toeschouwer en daar heeft hij zin in. "Ik kijk ernaar uit. Het is voor beide teams een belangrijk duel. NAC Breda speelt in de onderste regionen, maar pakte in de laatste twee duels toch vier punten. Misschien dat dat de ploeg wat vertrouwen geeft'', analyseert hij op de website van de Friese club. 

NAC Breda pakte de laatste duels dus punten, maar bij SC Heerenveen is het dit seizoen alles of niks volgens Lurling. De ploeg staat in het linkerrijtje en is door in de beker, maar het voetbal is niet altijd goed en vooral verdedigend is het vaak een gatenkaas. ''De ene week is het slecht; de andere geweldig. Ze beschikken over goede spelers zoals Arber Zeneli en Sam Lammers, maar het komt er niet elke keer uit." 

De wedstrijd begint zaterdagavond om kwart voor acht, maar de oud-speler wil zich niet wagen aan een voorspelling. Niet omdat hij zijn oude ploegen niet wil afkraken, maar omdat hij het echt niet weet. "Moeilijk te zeggen. In mijn tijd als speler vloog het soms ook alle kanten op. We zullen het zien."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›