ODIN'59 klaar voor bekerduel: ''Het is geweldig voor de club''

( 2 reacties)
ODIN'59 klaar voor bekerduel: ''Het is geweldig voor de club''

Dit weekend speelt SC Heerenvee tegen FC Utrecht en daarna neemt de ploeg het in de beker op tegen amateurvereniging ODIN'59. Richard Plug is daar de trainer en hij heeft zin in het duel. 

Bij NH Radio Sportcafé vertelt de oefenmeester dat hij nu al goed voorbereid is op het duel tegen de eredivisionist. "Ik heb de laatste drie wedstrijden van Heerenveen op band, dus die hebben we goed bestudeerd.'' Verder gaat de trainer niet teveel sleutelen aan zijn elftal.

Dat is ook niet echt nodig als naar de speelstijl wordt gekeken. "We spelen altijd vanuit een gesloten defensie, daar zullen we niets aan veranderen. Misschien doen we een paar kleine aanpassingen, door bijvoorbeeld een rechtsbenige verdediger op linksachter te zetten." 

De wedstrijd wordt niet gespeeld op het eigen sportpark, want dat voldeed niet aan de eisen. De amateurclub wijkt daarom uit naar het stadion van Telstar en dat zit tot de nok toe vol komende woensdag. "Het is mooi dat het Telstar-stadion is uitverkocht. Het is geweldig voor de club en we hebben al veel geld verdiend voor zo'n klein cluppie."

ODIN'59 verraste in de vorige bekerronde door FC Emmen met 1-3 te verslaan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Dec 2018 om 09:45
    Mooie ouderwetse spreuk. Haha. ‘Het is de kortste route naar Europees voetbal’
  • 15 Dec 2018 om 12:49
    Ik hoop voor onze spelers en trainer dat ook de focus ligt op deze belangrijke bekerwedstrijd. Het is toch de kortste route naar Europees voetbal.
zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›