''Ik kan me voorstellen dat er jongens zijn die er gevoelig voor zijn''

( 2 reacties)
''Ik kan me voorstellen dat er jongens zijn die er gevoelig voor zijn''

Ben Rienstra is helemaal op zijn plek bij SC Heerenveen. De middenvelder tekende afgelopen zomer een driejarig contract in Friesland. "Bij SC Heerenveen had ik het beste gevoel en Heerenveen is nog altijd een goede subtopper."

Rienstra kreeg te horen dat het Friese publiek de laatste jaren wel kritischer is geworden. "Ik vind dat wel meevallen om eerlijk te zijn", reageert de oud-speler van AZ in het FeanFan Magazine. "Het publiek in Alkmaar is veel kritischer. Wat dat betreft heb ik respect voor de supporters van Willem II, dat was echt een verschil. Tijdens de wedstrijden stonden die altijd achter de club. Na de wedstrijd uitten ze wel kritiek, maar wanneer we op het veld stonden, stonden ze massaal achter het team."

De middenvelder snapt dat fans kritisch zijn. "Maar het is wel belangrijk dat ze achter hun club blijven staan. Uitfluiten tijdens een wedstrijd heeft niet zoveel zin. Ik ga al langer mee, ik heb er geen last van, maar ik kan me voorstellen dat er jongens zijn die er gevoelig voor zijn", aldus Rienstra, die weet dat er ook een taak voor het team ligt.

"Wij moeten er als Heerenveen voor zorgen dat we aanvallender gaan voetballen en overwinningen gaan behalen", geeft hij aan. "En het publiek moet volle bak achter ons gaan staan. Heerenveen hoort altijd mee te strijden om de play-offs en dat moet ook dit jaar haalbaar zijn. Heerenveen is nog altijd een goede subtopper, die hoort daar thuis."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Nov 2018 om 17:39
    Het voetbal valt me tegen we hanteren dezelfde tactiek als met streppel. En het lijkt wel of elke keeper die hier komt steeds slechter word dan beter. Hij had ook een paar beste reddingen moet ik zeggen, maar hij graait er soms ook raar in om.
  • 6 Nov 2018 om 17:21
    ''Tijdens de wedstrijden stonden die altijd achter de club. Na de wedstrijd uitten ze wel kritiek, maar wanneer we op het veld stonden, stonden ze massaal achter het team.'' - Zo moet het horen!!!
dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›