''Als assistent bij Ajax gingen we met knikkende knieën naar Heerenveen''

( 2 reacties)
''Als assistent bij Ajax gingen we met knikkende knieën naar Heerenveen''

Jan Olde Riekerink kijkt met tevredenheid terug op de ontwikkeling die zijn ploeg de afgelopen wedstrijden heeft doorgemaakt. SC Heerenveen behaalde in haar laatste twee wedstrijden vier punten en bezetten inmiddels de negende plek op de ranglijst.

"Ik heb het gevoel dat we als team stappen hebben gemaakt", begint Olde Riekerink op de website van SC Heerenveen. De trainer is ook kritisch. "We hadden, vind ik, meer punten moeten hebben." Het lijkt erop dat de Friezen in de laatste twee wedstrijden de weg naar boven hebben ingezet. De ploeg van Jan Olde Riekerink verbeterde haar spel, en kreeg bovendien aanzienlijk minder tegendoelpunten om de oren.

"We stonden vaak niet goed georganiseerd. Dan zoek je binnen je team naar oplossingen. Wat voor type spelers heb je?", aldus Olde Riekerink, die besloot Ben Rienstra verdedigender te laten spelen en Yuki Kobayashi als een hangende rechtsbuiten te posteren. 

Volgende week zaterdag krijgt SC Heerenveen Ajax, de nummer twee van de Eredivisie, op bezoek. Olde Riekerink verheugt zich op het weerzien met zijn oude club. "Dat zijn altijd prachtige affiches. Als assistent bij Ajax gingen we met knikkende knieën naar Heerenveen. Laten we proberen dat in stand te houden", besluit de hoofdtrainer lachend.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Oct 2018 om 19:11
    Nu gaan wij met knikkende knieen naar het stadion Geintje
  • 12 Oct 2018 om 18:08
    nou ja....in stand houden....laten we dat in ere herstellen! Die knikkende knieën ligt al een aantal jaren achter ons beste JOR ;)
zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›