Vlap blij met geslaagde invalbeurt: ''Denk dat ik het heel goed gedaan heb''

( 1 reacties)
Vlap blij met geslaagde invalbeurt: ''Denk dat ik het heel goed gedaan heb''

Na zes basisplaatsen op rij moest Michel Vlap tegen Excelsior toch weer op de bank plaatsnemen. De 21-jarige Fries baalde flink maar mocht bij rust alweer zijn opwachting maken. Yuki Kobayashi werd geslachtofferd en Vlap mocht als diepste middenvelder gaan spelen.

"Hoe chagrijnig ik was? Kijk, het is voetbal. Er is concurrentie en dat hoort er helaas bij. Ik was niet blij en ik heb ook uitleg gevraagd van hoe en wat en daar hebben we over gepraat. Daar ben je het mee eens of niet, maar dan ben je gebrand om erin te komen en de ploeg energie te geven", vertelt Vlap tegenover Omrop Fryslân. "Ik denk dat ik dat heel goed gedaan heb."

"Voor mij is het fijn dat ik gewoon goed inval en het team energie breng en we ook nog een punt pakken", vervolgt Vlap. "Dat is niet alleen aan mij te danken, maar ook aan Jizz (Hornkamp, red.) en de hele selectie. Dan zie je toch hoe wij als team terugkomen."

"Je krijgt dan drie goals tegen, maar je maakt er zelf ook drie. Er gaan nog een hoop dingen mis en dat moet wel beter. Daar gaan we onderling over praten en beelden bekijken", aldus Vlap, die woensdag mogelijk alweer in actie komt in het bekerduel met VV Katwijk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Sep 2018 om 15:18
    Het regent.
zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›