Olde Riekerink: ''Hebben het geloof dat we een nieuwe stap kunnen zetten''

( 1 reacties)
Olde Riekerink: ''Hebben het geloof dat we een nieuwe stap kunnen zetten''

SC Heerenveen neemt het zondag op tegen Heracles Almelo. Trainer Jan Olde Riekerink hoopt de tweede driepunter van het seizoen te pakken in het eigen Abe Lenstra Stadion.

“We hebben een aantal dagen jongens rust kunnen geven. Maar je kunt iets minder specifiek naar de komende wedstrijd werken. We misten de hele voorhoede. Maar dat is nou eenmaal zo”, begint Olde Riekerink tegenover SC Heerenveen TV. “We zijn te wisselvallig geweest. We hebben nog niet ons spel laten zien. We moeten goed gaan spelen en dan punten halen.”

“We hebben de goede punten van de wedstrijd tegen VVV gepakt. Van daaruit hopen we meer kansen te krijgen en doelpunten te maken”, vervolgt hij. “Heracles is een georganiseerd team met een hoge bereidheid. In de omschakeling kunnen ze het verschil maken. Met z’n allen hebben we het geloof dat we een nieuwe stap kunnen zetten.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Sep 2018 om 17:07
    We hebben nu niks meer om ons achter te verschuilen. Gelijk vanaf het beginsignaal vol er op Klappen. Wij zijn de baas op het veld. Spelen thuis, zonnetje erbij, Publiek. En laten zien waarop ze de afgelopen weken op getraind hebben. 90 minuten knallen moet toch kunnen.
dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›